Star Citizen

Vad är Star Citizen ?

(Det är bäst att du får förklaringen till det från mannen själv “Chris Roberts”)

Det är värt att nämna att under CitizenCon 2018 släppte Cloud imperium Games bomben, deras singleplayer Kampanj (Squadron 42) är klar, dom håller nu på att lägga till lite mer handling, fin justerar och polerar, men annars är det helt klart.

Här är den officiella trailern till singleplayer kampanjen “Squadron 42”

(Trailern är inte tillsnyggad, utan allt är inspelat så som det ser ut från spelet)


Det finns otalt många skepp att välja mellan, oavsett vad du vill göra i spelet, du kan skräddarsy skeppen till dina egna behov, du kan till och med skräddarsy spelet i sig till dina egna behov. Det finns inga gränser eller restriktioner för vad du kan göra.

“Här är en link till Star Citizen’s skepp matris”

SKEPP MATRIS


Vi kan alla hålla med om att detta är ett spel av enorma proportioner, ingen inom spel historien har åtagit sig ett projekt av denna omfattning förut. Dom har dessutom skrivit historia samt slagit guinness rekord av det största crowdfunding projektet någonsin.

Spelet flyter på Cloud Imperium Games egen mycket avancerade grafik motor, som har stöd för VR och en massa andra techs kallade VoIP och FoIP. VoIP (Voice over IP) är inte nytt inom spel industrin, men FoIP (Face over IP) är nytt. FoIP fungerar så att du kan med en hyffsat billig web kamera få dina egna huvudrörelser i spelet till din karaktär. Kort och gott innebär det att, om du pratar med ett annat skepp får den spelaren upp din karaktär på en skärm, ler du eller ser arg/uttråkad ut så ser den spelaren dina ansiktsuttryck även huvudrörelser som att vrida på huvudet.

Så detta spel lär kräva en hel del då ?
Det är inte så farligt som man kan tro, men visst för att knuffa fram spelet på högsta grafik behöver du en hel del tryck från datorn

(Här är en länk till Star Citizen’s systemkrav)

SYSTEM KRAV


Så vad är våran organisation ?

  • Till att börja med är vi en svensk organisation (guild/klan) vilket innebär att vi bara tar in spelare som pratar svenska, det spelar ingen roll vart du bor, men den svenska biten är viktig. Så kan du läsa detta är du välkommen att spela med oss.

  • För information om hur vi leder organisationen kan du hitta på vårt forum (som för tillfället är under konstruktion)

    • Vår organisation kommer göra i princip allt, handel, säkerhet, frakt/passagerar transporter, underrättelse inhämtning, spaning, SAR operationer (Search & Rescue), racing, patrull uppdrag, utforskning, prospektering, brytning av mineraler/metaller och mycket mer. Vi kommer även tillåta smuggling eftersom det är en form av handel som funnits i århundraden.

  • För medlemskap vill vi att du gör ett konto på vårt forum med ditt ingame namn. När du finns på forumet får du en invite till organisationen.

  • Vi använder TeamSpeak 3 och Discord som VoIP, mer information om det kan du hitta på “VoIP” längst upp i menyn på hemsidan.

  • Vi ska vara helt tydliga, vår organisation kommer aldrig utöva piratverksamhet. Vad våra medlemmar gör utanför organisationen är upp till dom, men om deras piratverksamheter påverkar vår egen organisation eller våra allierade organisationer kommer dessa medlemmar tas bort från organisationen direkt. Så var försiktiga när ni utövar dessa verksamheter, välj varsamt.

  • Om du är ledare eller officer i en organisation och läser detta, letar vi just nu efter allierade.

Länk till vår Organisation