Ärade medlemmar och besökare!

I slutet av 2008 satt vi och grunnade på ett koncept, ett koncept som senare visade sig förändra våra liv på ett fördelaktigt sätt, (vi fick träffa så mycket jäkla bra människor, många utav oss kanske har knutit band för livet). Vi ville skapa en mötesplats på nätet för likasinnade, inom gaming och Medvind föddes. World of Warcraft var ett naturligt val då det 2008 fanns en enormt stor spelarbas och vi spelade spelet.

Medvind konceptet har levt i 11 år, och Medvind hade inte varit vad det är idag utan alla er som varit med och format Medvind, vi är stolta över vad Medvind har blivit och vi tycker alla ni som varit del av Medvind och format konceptet ska vara stolta också. Ingen av oss hade en aning om hur positivt detta projekt skulle påverka oss senare.

Tiden har dock tyvärr kommit att ta farväl av konceptet Medvind, det kommer ersättas av ett annat projekt, vad det är kommer ni få veta mer av framöver, vissa av er har det säkert redan på känn. Det är sorgset men bara att gilla läget, saker förändras hela tiden.

Dessutom med World of Warcraft’s spelarbas krympande, framför allt när vi pratar om Battle for Azeroth så känner vi inte längre att det är lönt att styra skutan framåt längre.
Föreningsregistreringen av Medvind kommer att avbrytas 2020-05-29, därav dör konceptet.

Så vad kommer hända framöver

– Hemsida och forum kommer vara tillgängliga till och med 2020-05-28.

– World of Warcraft guilden Medvind kommer fortfarande finnas kvar in-game, för er som är kvar där eller har karaktärer kvar. Ni alla är välkomna att ha karaktärer där, inget närvarokrav. Utan ni loggar in när ni känner för det.

– Guildens facebook grupp kommer fortfarande finnas kvar så länge guilden finns kvar, så kontakt kan fortfarande hållas där om det skulle vara så. Det vill säga alla som “varit” medlemmar i Medvind är nu välkomna in i gruppen, det är inte längre bara för nuvarande medlemmar.

– Medvind Gaming’s egen facebook grupp (den offentliga) kommer stängas ner, i övrigt så hänvisar vi till guildens egen facebook grupp då den är öppen för alla som varit medlemmar i Medvind sedan tidigare.

– Medvind Fleet Organisationen till Star Citizen upphör då vi slagit oss samman med en stor organisation.

– TeamSpeak servern kommer att kopplas ner men vår Discord server kommer fortfarande finnas tillgänglig nu och efter att Medvind konceptet är borta.

– Medvind Gaming’s youtube kanal kommer finnas kvar som minne, men då namnet avvecklas kommer den inte underhållas eller uppdateras, inga fler videos kommer laddas upp. Framtida Star Citizen videos kommer hamna här.

https://www.youtube.com/channel/UC23W2gUcUmiF0fTzJNCf_kA

All info gällande guilden, så som Discord, Youtube länkar etc kommer att kunna hittas i guildens info flik in-game

Det är alltså bara konceptet Medvind som dör, namnet med TS, hemsida och forum.

Vi vill återigen tack er alla som varit med och knuffat Medvind åt rätt håll utan er hade inte Medvind varit vad det är idag.

Ett extra varmt stort tack till


Johan “Dallelito” Angenberg


David “Staysharp” Hellgren


Peter “Superkexet” Larsson


Rickard “Niitro” Jansson


Tobias “Ghaia” Kowalski


Yann “Kajkavaj” Dove


Som under lång tid varit delaktiga i att se till att skutan gått på rätt kurs.