Om Medvind Gaming

Om Medvind Gaming

 

Medvind Gaming är en svensk gaming förening som grundades Maj 2016 av Jimmy Friman och Maria Gustafsson för att få oss alla närmare varandra och göra det vi gör bäst, gaming.

 

Medvind Gaming skapades i samband med vår World of Warcraft guild Medvind och eftersom vi hade en sån stor, trevlig och stabil medlemsgrupp varför inte utöka till fler än ett spel.

 

Poängen med föreningen är att skapa en mötespunkt för gamers, en punkt där man kan koppla av, ha kul, hitta vänner och göra det vi gillar mest, försvinna i fantasins värld med likasinnade.

 

Vi kommer såklart ha fler än 1 eller 2 spel och har för tillfället 2 stora titlar Star Citizen och World of Warcraft.

 

Föreningen kommer också arrangera tävlingar för våra medlemmar att delta i, där dom kan tävla mot varandra eller specifika mål och vinna priser. Vi vill också vara synliga på gaming events som Dreamhack, mässor eller andra gaming relaterade tillställningar.

 

Från och med nu så letar vi också efter sponsorer, men endast inom den gren vi själva sysslar med, gaming. Däribland hård- och mjukvaru butiker, hård- och mjukvaru utvecklare, spelbolag eller andra stora bolag eller grupper inom gaming.

 

 


För mer information använd kontaktformuläret


 

Du kan också hitta oss här!